Womb Healing Circle NL

The time has come that every woman may remember who she truly is.
Powerful and yet soft, warm, wise and loving.
The womb houses the greatest power a woman possesses: the power to create on all levels.

Ontvangen van een baarmoederheling in een ceremonie over afstemmen op de oerwijsheid die in onze baarmoeder huist, je weer verbinden met de natuurlijke ritmes, vertrouwen op je buikgevoel en het aanboren van je creatiekracht. O.a. met andere geleide meditatie, sound medicine en tantric touch word je weer in verbinding gebracht met wat jouw baarmoeder te vertellen heeft.

NB: na het ontvangen van de baarmoeder rite kun je deze zelf ook weer doorgeven aan andere vrouwen.

For data, check de agenda van Deva Yama

Jaaaa, was fijn en zoet en eerlijk en verbindend.

Ineke Eijsten

In onze cultuur zijn we nog maar weinig met alleen maar vrouwen bij elkaar om onze wijsheden te delen. We durven het vaak niet om open over onze onzekerheden als vrouw te spreken met onze vriendinnen, zussen, moeder of oma’s omdat we niet meer geleerd hebben om intieme onderwerpen bespreekbaar te maken en onze adviezen gul met andere vrouwen te delen. Als je dit wel doet, zal je merken dat je meestal niet de enige bent met deze vragen of onzekerheden en dat het heilzaam is om dit te delen met andere vrouwen. Juist met vrouwen kun je helen op deze intieme laag.
(…) Yama weet een veilige en rustige bedding te creëren waarin je kunt ontspannen, voelen wat je nodig hebt en wat je over hebt om aan anderen te geven. Er is ruimte voor je eigen ontdekkingstocht hoe je jouw thema’s verder kunt helen en verdiepen. 

Laurien