Water Prayer Ritual (NL)

Je vindt hier de Nederlandstalige reviews van Water Prayer Ritual.

De inhoudelijke tekst is helaas (nog) niet in het Nederlands beschikbaar.
Klik hier om terug te gaan naar de Engelse tekst.

Omdat Yama’s werk voorbij land- en taalgrenzen reikt, heeft ze voor een grotendeels Engelstalige website gekozen. Mocht je behoefte hebben aan verduidelijking, dan kun je haar mailen en zal ze je vragen graag in het Nederlands beantwoorden.

Wat betreft de voertaal van de events en sessies: het is Yama’s intentie om zoveel mogelijk mensen die interesse hebben in haar werk te kunnen bereiken. Sessies, ceremonies en retraites worden daarom soms in het Nederlands, soms in het Engels en dan weer tweetalig gegeven, afhankelijk van de deelnemers.

For data, check de agenda van Deva Yama

Bij de Water Prayer Ritual die ik bijwoonde bij Yama Voorhorstontdekte ik hoe belangrijk het is dat ik mijn waarheid uitspreek en leef. Nu voel ik dat mijn waarheid huist in mijn baarmoeder en verbonden is met het water. Ik ben zo dankbaar voor het afgelopen jaar en voor alle alle reisgenoten die daar deelgenoot van zijn geweest! Wat een hoop nieuwe ervaringen. Ik ben een rijker mens en ik ben moeder, wauw.

Nike Houben Thissen

(…) Daar sta ik dan…  even landen en navoelen wat er allemaal in beweging is gebracht… even de stilte opzoeken en me voeden en mezelf wassen met het bloemenwater van een onwijs mooi full moon water blessing ritual gister met vrouwen bij Yama. Met een verfrist lichaam bedekt met bloemblaadjes van het water ritueel voel ik een duidelijke JA! Ik open de deur van mijn hart naar mijn verlangen. Mijn hart en ziel dansen met mij. Ik zeg JA tegen het onbekende avontuur.


Merit Koelink