Singing Sister Medicina Circle (NL)

Je vindt hier de Nederlandstalige reviews van Singing Sister Medicina Circle .

De inhoudelijke tekst is helaas (nog) niet in het Nederlands beschikbaar.
Klik hier om terug te gaan naar de Engelse tekst.

Omdat Yama’s werk voorbij land- en taalgrenzen reikt, heeft ze voor een grotendeels Engelstalige website gekozen. Mocht je behoefte hebben aan verduidelijking, dan kun je haar mailen en zal ze je vragen graag in het Nederlands beantwoorden.

Wat betreft de voertaal van de events en sessies: het is Yama’s intentie om zoveel mogelijk mensen die interesse hebben in haar werk te kunnen bereiken. Sessies, ceremonies en retraites worden daarom soms in het Nederlands, soms in het Engels en dan weer tweetalig gegeven, afhankelijk van de deelnemers.

Dank je wel, Yama, Sisters & the Medicina Spirits, het was een geweldige avond, fijn dat ik erbij mocht zijn 

So Sarah

Dank je voor wederom een mooie avondinspirerende gesprekken. Ik ben geraakt door je uitleg over ‘Discipline of Awareness’ en realiseer me dat hier nog een schone les voor me ligt. Dank voor de inzichten die we gedeeld hebben.

Mariël Hoevenaars

Afgelopen woensdag was ik bij de Sacred Sister Singing Circle van Yama Voorhorst. Ik deelde over mijn struggles van de afgelopen maanden en ze nodigde mij uit om meer voor mijzelf te zingen in plaats van alleen voor andere mensen. Om de medicine songs echt voor de gebroken, verlaten delen van mijzelf te zingen. Ter plekke mocht ik heel intiem en klein met tranen mijn eigen liedje zingen: “I know that I am worthy of love”. Wat een heling. 

Krista Steenbergen

In onze cultuur zijn we nog maar weinig met alleen maar vrouwen bij elkaar om onze wijsheden te delen. We durven het vaak niet om open over onze onzekerheden als vrouw te spreken met onze vriendinnen, zussen, moeder of oma’s omdat we niet meer geleerd hebben om intieme onderwerpen bespreekbaar te maken en onze adviezen gul met andere vrouwen te delen. Als je dit wel doet, zal je merken dat je meestal niet de enige bent met deze vragen of onzekerheden en dat het heilzaam is om dit te delen met andere vrouwen. Juist met vrouwen kun je helen op deze intieme laag.

Laurien