Sacred Union Retreat NL

Je vindt hier de Nederlandstalige reviews van Sacred Union Retreat.

De inhoudelijke tekst is helaas (nog) niet in het Nederlands beschikbaar.
Klik hier om terug te gaan naar de Engelse tekst.

Omdat Yama’s werk voorbij land- en taalgrenzen reikt, heeft ze voor een grotendeels Engelstalige website gekozen. Mocht je behoefte hebben aan verduidelijking, dan kun je haar mailen en zal ze je vragen graag in het Nederlands beantwoorden.

Wat betreft de voertaal van de events en sessies: het is Yama’s intentie om zoveel mogelijk mensen die interesse hebben in haar werk te kunnen bereiken. Sessies, ceremonies en retraites worden daarom soms in het Nederlands, soms in het Engels en dan weer tweetalig gegeven, afhankelijk van de deelnemers.

Wauw, wat was het een magische week, hier nog zacht aan het landen en volop aan het nagenieten. Jullie samen zijn echt fantastisch, zo fijn dat jullie dit delen met de wereld! 

Agnes Geense 

Ik heb nog nooit zo’n zuivere guidance en space holding ervaren in al die jaren met tientallen trainingen & opleidingen. Zoals ‘mijn’ geliefde zo mooi zei: “Het voelde als één grote betovering. Een sacred space waarin we diep ‘gehouden’ werden om hele diepe stukken te genezen. De plantmedicijnen en Yama en Zelday zijn daarin geweldig…”
Ik voel me nu vooral heel dankbaar. Diep trauma, symbiose, bindings- en verlatingsangst, seksueel misbruik, drama in relaties…. het werd voor mijn ogen geheeld. Als je heling zoekt in jezelf en je relaties en man/vrouw-zijn, dan raad ik de retreats van Ya
ma en Zelday echt heel diep aan.

Krista Steenbergen

Het was overheerlijk, helend, verfrissend en vervullend en meer voorbij de woorden. Ik wens dit iedereen en de wereld toe en hoop dat velen van jullie de stap zetten om te gaan. 

Je kan de Sacred Union Retreat trouwens ook prima doen zonder eigen partner. Hoe meer diversiteit, hoe boeiender de ervaringen in de groep en hoe meer je in jezelf kunt openenDit samen met mijn partner doen, maakte dat we elkaar konden stimuleren om dit thuis te brengen. Dankbaar, blij en voldaan ben ik na deze prachtige dagen. Buiging voor Yama en Zelday, voor wat jullie in de wereld brengen. 

Ine Braaksma