The Sacred Path – individueel traject

** Yama begeleidt geen individuele trajecten op dit moment **

Je vindt hier de Nederlandstalige reviews van The Sacred Path.

De inhoudelijke tekst is helaas (nog) niet in het Nederlands beschikbaar.
Klik hier om terug te gaan naar de Engelse tekst.

Omdat Yama’s werk voorbij land- en taalgrenzen reikt, heeft ze voor een grotendeels Engelstalige website gekozen. Mocht je behoefte hebben aan verduidelijking, dan kun je haar mailen en zal ze je vragen graag in het Nederlands beantwoorden.

Wat betreft de voertaal van de events en sessies: het is Yama’s intentie om zoveel mogelijk mensen die interesse hebben in haar werk te kunnen bereiken. Sessies, ceremonies en retraites worden daarom soms in het Nederlands, soms in het Engels en dan weer tweetalig gegeven, afhankelijk van de deelnemers.

De veiligheid en liefde die jij uitstraalt, is grenzeloos en genezend in alle opzichten! Ik wens het elke vrouw toe, deze enorme bevrijding! Ik hoop dat veel vrouwen de moed hebben om samen met jou op pad te gaanYama!

Hilde, België

Lieve Yama, ik vond het geweldig om met je te werken. Ik heb er geen woorden voor…! Ontzettend bedankt nogmaals.

Willemijn

Dankbaar voor wat jij neerzet in deze training, waardoor ik dit mag voelen. 

Judith Penninx

Krachtig, helder, zorgzaam en nuchter, dat is Yama. Ze kan in haar centrum staan te midden van chaos en alle verhalen, en het delen van haar menszijn en al haar eigen ervaringen is inspirerend. Ik ben zo onwijs dankbaar voor wat ze voor mij heeft gedaan!

Brenda Kemp

Het Sacred Path, een individueel traject middels skype, heb ik ervaren als een zeer krachtig traject, waardoor ik voorgoed het verleden achter me heb kunnen laten en ervaringen om heb kunnen zetten naar wijsheid, waar ik contact heb gemaakt met mijn eigen kracht en vandaar uit mijn eigen leven vorm heb leren geven. Doordat Yama een zeer ervaren wijze en ook lieve vrouw is,  kan ze inzichten aanreiken waar je niet om heen kunt en die je veel moed en vertrouwen geven om verder te komen, om je werkelijke zelf te kunnen leven.  Keer op keer boort ze iets in jezelf aan, weet ze de juiste snaar te raken waardoor je wakker wordt, verantwoordelijkheid durft te nemen en lef durft te tonen vanuit je hart, de meest krachtige bron om volledig te zijn. Met muziek, creatieve oefeningen, wijsheid, verbinding en liefde begeleidt Yama je door je eigen proces heen zodat je uitkomt daar waar je wilt zijn. Naast alle therapie, healing sessies en andere interventies is het Sacred Path voor mij een weg geweest om alles wat ik nog mee droeg maar niet meer nodig los te laten en vooral met veel kracht, geloof en een open hart vandaag en de toekomst met een glimlach tegemoet zie, zonder nog terug te hoeven kijken. Ik voel me bevrijd, wijs en ga voorwaarts in liefde. Ik ben Yama zeer dankbaar dat ze al haar levenswijsheid in heeft gezet om mij te helpen!

Jacqueline Olthof

Als je vast loopt in je leven of een verlangen hebt maar niet weet hoe dat te bereiken of je wilt iets veranderen in je leven… dan kan ik dit traject bij Yama van harte aanbevelen. Het reikt verder dan reguliere trajecten en therapeuten vaak bieden. Het gaat veel dieper… dieper naar de kern. En vanuit je kern bewegen en stap voor stap een volgende stap zetten. 
Yama Voorhorst biedt warme begeleiding maar is ook heel resoluut en gaat niet mee met jouw saboteurs en draken. Ze lost het niet voor je op, maar ondersteunt je bij het in je eigen kracht komen en voelen welke stap je wilt/kunt zetten en om dit ook daadwerkelijk te gaan doen. Inmiddels is mijn traject afgerond, maar nog steeds werkt het door en voel ik dat er in mij iets veranderd is: milder, zachter en meer in het moment aanwezig,… kortom: overgave!

Manon Jansen

The Sacred Path is een heel sterke manier om vanuit liefde je eigen patronen te onderzoeken. En het geeft je de kans om die patronen te veranderen. Het is een heel individueel pad waarbij je echt de creator van je eigen proces bent. Yama geeft vele handvatten en je mag er zelf mee stoeien. Ik vond het bijzonder om een ‘kompas’ als leidraad vast te stellen en vandaaruit te onderzoeken, te genieten en te struggelen met alles wat er op mijn pad ligt en komt. 

Ellen van den Brink

Lieve Yama,
Dank voor de respectvolle begeleiding! Vanuit het hart en gelijkwaardig. Ik heb een mooie koerscorrectie gekregen.

Patty Gerrits

Commitment aan mijn Sacred Path
Een tijdje terug voelde ik hoe mijn lijf een vette harde JA zei tegen mijn volgende stap. En meteen dook mijn mind er bovenop, onderdrukte het en snoerde mijn mond. Aarghh… dit kende ik… mijn mond snoeren, omdat mijn lichaam toch wel echt iets belangrijks te melden had… iets wat veel groter was dan ik… iets wat werkelijk verbonden was met een nog groter veld, maar wat ik nog even lekker veilig tegenhield. Was het dan echt tijd voor dit? Mijn twijfel maakte dat ik alleen nog maar meer JA voelde in mijn lijf. Bang voor opnieuw een diepe duik in het niet weten..is het dan nooit klaar? Blijkbaar niet..er is nog iets veel groters te doen.
Het is tijd om grenzeloos te volgen… en dit is veel meer en veel grootser dan ooit… stoppen met lekker veilig badderen in wat ik al aan het doen was….ik mocht verder gaan… vanuit mijn recht om hier te bestaan, naar me openen voor grenzeloosheid… Wat een kompas! “Grenzeloos” is grote rotsen beklimmen, het hele universum overzien, reizen door lagen die ik wist maar waar ik nog niet in durfde. “Grenzeloos” is mijn lichaam volgen en de stroming, verbonden met iets dat veel groter is dan ik, toestaan en door mij heen laten gaan. De tijd van van het stille brave meisje wat altijd deed hoe het hoorde is nu echt voorbij.. het mag groter, buiten de lijntjes.
En het is eng… heel eng… En het is tijd om te openen..voor dit. Dank je wel lieve Yama Voorhorst… dat jij deze stap nu helder maakt in mij.

Judith Penninx

Wat is het groots wat je doet Yama, de Sacred Path, wauw!! Het gesprek vanmorgen met de psycholoog ging zo fantastisch! Ik was zo helder en dichtbij mezelf. Zij zei dat ik er ouder uitzag. Ik zei “Nou bedankt, haha” maar ze zei dat ze getuige was van een grote transformatie, ze zag mij uit mijn oude kindstuk stappen en nu de volwassen Fieke die zelf haar richting bepaalt. Dit voel ik ook, en brengt me terug naar mijn kompas. Bedankt sisters van dit pad, dat jullie er zijn.

Fieke