Sacred Cacao Ceremonie

Je vindt hier de Nederlandstalige reviews van Sacred Cacao Ceremony.

De inhoudelijke tekst is helaas (nog) niet in het Nederlands beschikbaar.
Klik hier om terug te gaan naar de Engelse tekst.

Omdat Yama’s werk voorbij land- en taalgrenzen reikt, heeft ze voor een grotendeels Engelstalige website gekozen. Mocht je behoefte hebben aan verduidelijking, dan kun je haar mailen en zal ze je vragen graag in het Nederlands beantwoorden.

Wat betreft de voertaal van de events en sessies: het is Yama’s intentie om zoveel mogelijk mensen die interesse hebben in haar werk te kunnen bereiken. Sessies, ceremonies en retraites worden daarom soms in het Nederlands, soms in het Engels en dan weer tweetalig gegeven, afhankelijk van de deelnemers.

Pure liefde die bedreven wordt met handen, instrumenten en stem. Mmmmmm…

Monique Appels

Wow wat was het een indrukwekkend avontuur! Dank jullie wel, Yama en Zelday, voor de medicijnen, de muziek en klanken en de toegewijde begeleiding. Ik kom terug! 

Annemieke Witteveen

Zoveel liefde,  kwetsbaarheid, kracht en heling. Gewéldig, ook dat ieder de gelegenheid kreeg in het licht te staan en… te zingen… hart energie te laten stralen!

Wiel Joosten

Het was super, ik ben diep geraakt door de verschillende klanken, geuren, trillingen en energie.


Gerrit Lovink

Dank jullie!!! Dit was 300 km. rijden meer dan waard! 

Marjan Tuyttens uit België

Een perfecte opbouw van de ceremonie en geweldige begeleiding door Yama en Zelday. Wat een ervaring was dit. Het gevoel gezien en gehoord te worden als individu in een groep. Yama en Zelday heb ik ervaren als liefdevol maar ook professioneel. Ze maakten beide prachtige muziek en zongen helende liederen. Dank jullie wel voor deze mooie ervaring!  

Janis Komproe

Een hart-openende reis ondersteund door afgestemde en hart verwarmende muziek… Ik reis zo diep op de klanken die Yama en Zelday brengen… én ze hebben zo een sterke verbinding met de plant spirits… en dat is zó voelbaar in het ritueel… Ik kan een  Cacao ceremonie met hen zo aanbevelen! 

Caroline de Bruyn

Het was zo fijn weer en zo helend! Ik kan nu weer met meer afstand naar emoties kijken die opkomen. Zodra de mapacho in mijn lichaam aan kwam ging het licht weer aan. Owja, ik mag er vanuit het licht doorheen. Ik hoef niet diep in het drama te zakken om er doorheen te gaan. Ik heb weer zo veel inzichten kunnen ontvangen. Ik voel een diepe liefde voor de planten en voor jullie! Dank je, dank je, dank je!!! 

Eva Serafina Reijnders

Ik voel veel dankbaarheid en liefde naar jullie Yama en Zelday, naar de mooie plantmedicijnen en alle lieve fijne mensen die er waren! Echt zo ontzettend helend was de ceremonie! Thank youthank youthank you.

Merit Koelink