Ritual Preparation of Agua de Florida (NL)

Je vindt hier de Nederlandstalige reviews van Ritual Preparation of Agua de Florida.

De inhoudelijke tekst is helaas (nog) niet in het Nederlands beschikbaar.
Klik hier om terug te gaan naar de Engelse tekst.

Omdat Yama’s werk voorbij land- en taalgrenzen reikt, heeft ze voor een grotendeels Engelstalige website gekozen. Mocht je behoefte hebben aan verduidelijking, dan kun je haar mailen en zal ze je vragen graag in het Nederlands beantwoorden.

Wat betreft de voertaal van de events en sessies: het is Yama’s intentie om zoveel mogelijk mensen die interesse hebben in haar werk te kunnen bereiken. Sessies, ceremonies en retraites worden daarom soms in het Nederlands, soms in het Engels en dan weer tweetalig gegeven, afhankelijk van de deelnemers.

Zo fijn en mooi, ik voel nog steeds de bloemen en planten in mijn hartje dansen. Dankjewel lieve Yama voor het doorgeven van de traditie.

Malika Nomashahu

Wat een bijzondere ceremonie heb ik bij mogen wonen. Ik ben tot op mijn ziel geraakt.

Gerline Hornsveld

Het was magisch mooi, bedankt iedereen.

Erika Warners

Hele fijne en mooie dag. Heb ervan genoten and I love my baby ‘Remembrance’.

Rianne Kalyani Rooijakkers

Ohw sweeties… nog steeds  voel ik ons samenzijn in mij zinderen… samen heksen… mmmm… ik had nog wat bloemen mee naar huis genomen en heb ze nu in een schaal met water in de Goddess temple staan, waar we zonet een prachtige rode tent hadden… de vrouwen hebben met dat water blessings ontvangen… zo mooi hoe dat dan weer verder door gaat... tot alle vrouwen op de hele wereld zich verbonden voelen!!!

Amber Feathersister

Remembering… jaahh zo hebben we het eerder en eeuwenlang gedaan. En zo doen we het nu weer. In volledige vrijheid dit keer!! Kruiden, bloemen, planten, wortels verzameld, met elkaar delen. Ook de kennis. En dan En muziek, zingen en drummen hmmmm.
Een ancient, heilig ritueel en procedé om Agua Florida te maken, dat alleen aan vrouwen wordt doorgegeven. Vrouwen, jong en oud, er waren dochters bij, wat bijzonder!

Dankjewel Yama en alle andere mooie ‘witches’ voor deze dag vol wilde wijze vrouwelijkheid.

Marieke van Sprundel

Een prachtige dag was het, een diep en mooi ritueel afgelopen zaterdag waar ik (online!) aan mee deed met meer dan 30 sisters: ‘Aqua de Florida’ brouwen op traditionele, rituele wijze. Van vrouw doorgeven aan vrouwen. We eren Moeder Aarde en de helende planten, kruiden, wortels en bloesems die we gebruiken. En we eren onszelf, de creërende kracht die we als een vrouwen mogen dragen in onze baarmoeder en in ons hart. En tot slot hebben we onze vers gemaakte Agua de Florida gezegend en gevierd.
Mijn eigen fles Agua de Florida is een prachtig persoonlijk en uniek medicijn met vele toepassingen zoals bijvoorbeeld reiniging, gevuld met mijn en al onze vibraties en helende en liefdes intenties. Dankbaar.

Cassandra Carmio

Het was zo fijn om zo weer verbonden te zijn via Zoom. Live blijft zoveel fijner, maar gegeven wat er nu is, is het heel waardevol dat dit ook online kan. De optie om géén weg te zoeken om samen te komen is zo’n verarming, dus ik was blij dat ik erbij was met zoveel andere vrouwen. En zo blij met mijn nieuwe Agua de Florida. Dus dank jullie allemaal voor dit voedende samenzijn.

Christel Roos

Wat was het magisch en fijn! Dank, dank, dank. Toen ik gister de naam ‘Amarante’ opzocht via Google, kwam ik er achter dat dit ‘onsterfelijke bloem’ betekend! Wat toepasselijk!

Maaike Borsboom

Dankjewel lieve Yama Voorhorst en alle andere prachtige vrouwen met wie ik afgelopen zaterdag tijdens een prachtige, afgestemde, liefdevolle ceremonie Agua di Florida heb gemaakt. Gebaard…

Mijn persoonlijke Agua di Florida, met de intentie om te verbinden.
Verbinden met Hemel en Aarde.
Verbinden met de wijsheid van Moeder Aarde.
Verbinden met precies déze plek op aarde, waar ik nu woon.
Verbinden met mijn eigen-wijsheid en met the sacred feminine.
Verbinden met the Maiden, the Mother and the Crown.

To be of service…

Marleen Bosch