Partner Sessies

** Yama geeft geen individuele sessies op het moment **

Je vindt hier de Nederlandstalige reviews van Partner Sessions.

De inhoudelijke tekst is helaas (nog) niet in het Nederlands beschikbaar.
Klik hier om terug te gaan naar de Engelse tekst.

Omdat Yama’s werk voorbij land- en taalgrenzen reikt, heeft ze voor een grotendeels Engelstalige website gekozen. Mocht je behoefte hebben aan verduidelijking, dan kun je haar mailen en zal ze je vragen graag in het Nederlands beantwoorden.

Wat betreft de voertaal van de events en sessies: het is Yama’s intentie om zoveel mogelijk mensen die interesse hebben in haar werk te kunnen bereiken. Sessies, ceremonies en retraites worden daarom soms in het Nederlands, soms in het Engels en dan weer tweetalig gegeven, afhankelijk van de deelnemers.

Je hebt mij en mijn vriendin op een heel fijne manier laten kennismaken met tantra en wat dat met ons als vrouwen kan doen. Knap hoe je in zulk intiem werk balanceert tussen vol deelnemen en ruimte geven, interveniëren en loslaten. We voelden ons veilig, warm, gezien en geïnspireerd en hebben genoten van je warme hart en aanstekelijke sensualiteit.

Eva

Wij deden hetpartnertraject bij Yama (wat bestond uit individuele sessies voor ons allebei en gezamenlijke sessies). In de individuele sessies kon ik door de massage meer aanwezig komen in mijn lijf. Met name ook in mijn yoni en baarmoeder. Omdat ik volledig bij mijzelf kon zijn, iets wat ik tot dan toe in seksueel contact met mijn partner niet deed, kon ik beter opmerken waar ik mezelf blokkeerde en hoe ik dat los kon laten. 

In de sessies samen met mijn partner maakte de aanwezigheid van Yama dat ik op dezelfde wijze bij mezelf kon blijven en niet in de uitgesleten bedding van onze gewoonte patronen terecht kwam. Door in diepere verbinding met mezelf te blijven kwam ik dieper in verbinding met hem. Yama’s vermogen om aanwezig te zijn, haar ervaring en de heilige ruimte die ze creëert, zijn de voorwaarden waarbinnen we deze nieuwe ervaringen met onszelf en elkaar konden beleven. 
In de meditaties die Yama met ons deed en meegaf voor thuis, beleef ik opnieuw die ervaring van diepere verbinding met mezelf en mijn partner. Zo komt er steeds meer verdieping en verbinding, ervaar ik drempels en vind ik de weg om eroverheen te stromen. Zoals Yama zei “Ik plant een zaadje, het is aan jou om het te laten groeien”. 

Iedereen die wel eens gezaaid heeft weet hoe kwetsbaar een zaailing is. Alles wat nodig is om uit te groeien tot een plant is in potentie aanwezig, zonder goede grond kan het niet gebeuren. Yama voorziet in die goede grond. Ik ervaar in haar een groot vermogen om liefde door zich heen te laten stromen. Dat was voor mij de goede grond om nieuwe ervaringen in te kunnen laten ontkiemen en een inspiratie om dat wat het stromen van liefde in mezelf tegenhoud vrij te geven. DANK Yama. 

Ava Ine Braaksma