Integratie sessies

Je vindt hier de Nederlandstalige reviews van Integratie Sessies

De inhoudelijke tekst is helaas (nog) niet in het Nederlands beschikbaar.
Klik hier om terug te gaan naar de Engelse tekst.

Omdat Yama’s werk voorbij land- en taalgrenzen reikt, heeft ze voor een grotendeels Engelstalige website gekozen. Mocht je behoefte hebben aan verduidelijking, dan kun je haar mailen en zal ze je vragen graag in het Nederlands beantwoorden.

Wat betreft de voertaal van de events en sessies: het is Yama’s intentie om zoveel mogelijk mensen die interesse hebben in haar werk te kunnen bereiken. Sessies, ceremonies en retraites worden daarom soms in het Nederlands, soms in het Engels en dan weer tweetalig gegeven, afhankelijk van de deelnemers.

Mijn persoonlijke ervaring na een integratiesessie bij Yama Voorhorst.

Soms weet je gewoon dat iets niet zomaar op je pad komt, het is een bliksemflitsje in je hart, je ziel, die je vertelt dat het hét juiste moment, dé juiste beslissing, of dé juiste persoon voor jou is. Toen ik Yama tegenkwam gebeurde exact dit bij mij. Ja, hèhè, dáár BEN je… Na een hele lange donkere tijd liet ze mij in samenwerking met de plantmedicijnen, weer voorzichtig vertrouwd raken met het Licht, mijn eigen kracht en dat was pas écht eng voor mij. Want hoe donker ook, het was wel heel veilig en vertrouwd. Maar mijn ziel verlangde, nee húnkerde naar mijn eigen Licht. De Sacred Space die Yama creëerde, waarin alles wat er in mij was, alle lelijkheid, schoonheid én kracht er mocht zijn, voelde als een verkoelend bad, een opluchting en een verzachting. Ik mocht het aankijken, het bedanken en loslaten. Lifechanging.

Na een latere retraite die ik bij Yama heb mogen ervaren, werd er zoveel geactiveerd en wakker gemaakt in mijn wezen, dat ik me begon af te vragen hoe ik dat in gódsnaam moest gaan integreren in mijn dagelijkse leven. Als moeder, in mijn relatie(s) en in mijn werk als Illustrator voor de commerciële merken en retailbedijven die ik als klant had. Hoe dan? De wereld die de planten me hadden laten zien en alles wat ze me hebben laten herinneren, was voor mijn gevoel, TEveel om mee te nemen naar mijn leven thuis. Maar het verlangen om dit te laten samenvloeien was ondertussen wel heel groot. Het is tenslotte mijn zielsbestemming, dát was duidelijk en eenmaal wakker kun je niet meer terug hè, het was té belangrijk en mijn taak was hier, op deze aarde, om het neer te gaan zetten. Als moeder, als geliefde EN als Illustrator, de oude kennis en magie moet de wereld in via mijn tekenhand.

Yama worked her magic with me. In een integratie sessie hebben we samen, op een hele liefdevolle zachte doch ferme no bullshit way, gepraat en energiewerk gedaan waarmee we de losse eindjes konden vastknopen, de nog zwevende stukjes een plek konden geven. YES! Een hele dikke YESSS het is goed zo en nu aan de slag om dat Licht te verspreiden! Waardoor ik nu vol vertrouwen en heel veel liefde, mijn werk als Shamanic Illustrator in alle opzichten, verder kan gaan neerzetten. Ik ben tot in het diepst van mijn ziel dankbaar dat het Universum Yama en de Planten op mijn pad heeft gebracht. Gracias Mama Yamita.

Meggy Lemmens