Individuele Sessies

** Yama geeft op dit moment geen individuele sessies **

Je vindt hier de Nederlandstalige reviews van Individual sessions.

De inhoudelijke tekst is helaas (nog) niet in het Nederlands beschikbaar.
Klik hier om terug te gaan naar de Engelse tekst.

Omdat Yama’s werk voorbij land- en taalgrenzen reikt, heeft ze voor een grotendeels Engelstalige website gekozen. Mocht je behoefte hebben aan verduidelijking, dan kun je haar mailen en zal ze je vragen graag in het Nederlands beantwoorden.

Wat betreft de voertaal van de events en sessies: het is Yama’s intentie om zoveel mogelijk mensen die interesse hebben in haar werk te kunnen bereiken. Sessies, ceremonies en retraites worden daarom soms in het Nederlands, soms in het Engels en dan weer tweetalig gegeven, afhankelijk van de deelnemers.

Dit was de mooiste en fijnste tantrische massage die ik ooit gehad heb, waarbij alle voorgaande ervaringen verbleken. Je hebt liefdevolle warme handen met echte toverkracht. Ik kom zeker terug. 

Paul

Yama, je bent groots in wat je losmaakt en weet te transformeren. In mij is zoveel veranderd doordat ik jouw heb ontmoet en vertrouwd. Dankjewel voor al je begeleiding in zo vele vormen.

Ellen van den Brink 

Wat een mooie individuele sessie was dat…  absoluut een verrijking. Hartelijk dank voor je kennis en inzichtenYama.

Tanja Keijzers

Mijn sessie bij Yama was een oase van rust, ontspanning en genot tegelijkertijd. Alles in de ontmoeting werkte daaraan mee. De kleuren, geuren, muziek en energie van de massageruimte. De vriendelijke woorden en het gemak om ook stil te kunnen zijn. Het respect en de enorme integriteit waarmee Yama mijn lichaam en mijn hart benaderde. En natuurlijk de massage zelf: intuïtief, soms zacht en teder, dan meer diep en krachtig. Diep helend.

Marold Emmelkamp, Movement Medicine

Gister sprak Yama tijdens een sessie bij haar precies naar mij de woorden uit welke ik geheim hield voor de ander en mezelf… Ik durfde zelf niet te voelen, durfde er niet naar te kijken en durfde het niet uit te spreken… zelfs niet naar mezelf.. tot dan toe was ik gewoon doof en blind voor wat ik eigenlijk al langer in mezelf voelde. Hoelang wil ik de deur gesloten houden naar mijn diepste verlangen? Hoelang kon ik me blijven verstoppen iplaats van mezelf volledig te durven laten zien? Durf ik al het oude los te laten? Alles wat ik heb geleerd? Durf ik mijn route te wijzigen als die nu niet meer kloppend voelt? Durf ik in het heden te gaan leven, zonder alle ballast van het verleden mee te nemen en wat mij geleerd is hoe ik me in deze maatschappij staande hoor te houden? Durf ik te gaan leven zonder mijn hele toekomst vooruit gepland te hebben? Durf ik keuzes te gaan maken welke goed zijn voor mij en waarbij de kans bestaat de ander te kunnen teleurstellen of niet begrepen te worden of voelen? Durf ik volledig mezelf te zijn? 

Ik voel een duidelijke JA! Mijn hart en ziel dansen met mij. Ik zeg JA tegen het onbekende avontuur en mijn zo bekende verlangen.


Merit Anne

Dankjewel lieve Yama, om voor mij een veilige ruimte te creëren om mijn verhaal te doen, mijn geheimen te delen en om mij met jouw zachte handen rust te brengen in mijn lichaam. Dankjewel ook voor de praktische tips en adviezen. Ik heb inderdaad nu wat ingangen om verder te gaan.

Inge uit België